feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Wednesday, January 6, 2010

salah satu kaedah untuk newbie

salah satu cara untuk trader baru yang freash ialah open trade apabila robot open trade.
dalam contoh di atas, platform metatrader4 telah aku attach robot EA masyuk v2. so bila robot buka trade buy, korang follow buy juga di platform marketiva.
untuk langkah keselamatan nilai 5 dollar korang dalam marketiva tu, elok korang set take profit 10 pips jer...

3 comments:

ijoe said...

salam bro..
mcm maman aku nak flow kau punya blog ni tru e-mel aku..
aku tak dapat alert pun psal kau dah update kau punya blog ni...

thnx,..

Rakan Forex said...

ko kena subcribe posting aku bro..follow sahaja takda maknanya..sebab apabila aku posting, ko takkan terima updated tu..so "subcribe to post"

michale wong said...

I know Well about Intraday Tips and stock market, but started doing KLSE stock analysis, now a days. So, can you help me in understanding this chart.

Free Robot Here