feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Sunday, August 28, 2016

Bertukar IB

Assalam...

Saya telah dihubungi beberapa broker untuk menjadi IB mereka.
Jadi setelah menilai tawaran mereka, saya telah memilih satu IB ini.
Saya akan umumkan kemudian memandangkan mereka sedang menguruskan segala keperluan saya.

Jadi mulai hari ini saya manawarkan group private untuk mereka yang mendaftar melalui link saya.
Saya akan provide signal dengan syarat kamu trade akaun yang berdaftar dengan saya.

Jadi trader baru nak naik atau terpinga pinga nak bermula tu..boleh lah join group whatsap saya.
Kita akan trade pada risiko paling minimum.. supaya tiada istilah MC lagi dalam diary trade kamu.

Jom layan..trade lot kecil, tapi profit.


 Jadi sila komen atau email saya rakanforex@gmail.com utk mengambil bahagian


ADMIN
RAKAN FOREX MALAYSIA

Thursday, May 19, 2016

2397 pips profit...

Lihat!!!!

Bagaimana saya jadikan modal cuma USD35.83 menjadi USD101.35

dalam masa beberapa jam sahaja...cuba kira berapa pips tu?

160193 - 157796 = 2397 pips!!!!!!!!!!!!

pernah lihat bagaimana boleh buat beribu pips?

Buat apa habis duit beli signal mat saleh..sedangkan saya ada sini untuk menunjukkan kebolehan?

Nak tahu detail? email saya..rakanforex@gmail.com

Saya ada pelan menarik untuk anda.. Terhad 10 terawal sahaja.
Tiada peluang kedua untuk anda jika lewat.
full stop!

Saturday, May 14, 2016

Kenapa lama menyepi ADMIN?

Sebenarnya saya menyepi sekejap kerana komitmen lain
Bulan ni baru nak start balik

Dengan teknik baru dan entry market pada waktu yg paling sesuai dan peroleh propit tinggi

Bagaimana? Boleh ajar ke? Boleh asalkan anda mendaftar dan trade di bawah link saya
nak tunjuk screenshot pun tak boleh ni. Pasal gambar tak backup dlm google lagi.

Saja saja je ni

Minggu ni baru serius tapau pips besau

Admin

Monday, March 28, 2016

Tip hari ini 29 March 2016....

Kepada trader baru..jangan cuba trade menyongsang trend.. kerana risiko kehilangan keseluruhan modal adalah tinggi..ini kerana, setiap hari akan ada signal yang menjerat trader "ikan bilis" seperti anda.. kerana andalah penyumbang terbesar dalam "profit" forex dunia..

Kehilangan modal anda adalah keuntungan broker dan trader profesional yg besar.

Jadi berhati hati dalam trade...kerana terdapat signal palsu terhasil setiap saat.

Ikhlas

RakanForex

Saturday, September 20, 2014

NAK KE TAKNAK?

NAK SIGNAL FOREX?

NAK IDEA BISNESS PART TIME?

NAK TRY BISNESS AFFILIATE?

NAK TAHU SIKIT-SIKIT PASAL BISNES EBAY?

NAK TAHU HALAL KE HARAM SAHAM KLCI?

NAK TAHU IDEA BISNES FRANCAIS?

NAK TAHU BAGAIMANA NAK APPLY LOAN PERNIAGAAN?

NAH....MASUK SINI DAN CARILAH SENDIRI..TAKKAN SEMUA NAK SUAP..


.

Saturday, July 5, 2014

Tentukan sendiri minima 20% profit anda.

Mahu tidak mahu..lama saya fikirkan. Sama ada mahu kongsikan atau biarkan anda ketemu sendiri. Pelaburan seperti forex. fast profit dalam 3 hari..margin profit sehingga 20% minima. Kaedah fors digunapakai pada platform lain. Yang juga memiliki graf..analisis..dan ketidak tentuan pasaran global.

Sebelum saya ketemu benda ini..saya sudah mendapat pengetahuan yang mana ia hanya menghasilkan profit hanya setelah matang (setahun)...jadi ia tidaklah pantas seperti forex...sehari dah nampak profit. Tetapi juangkaan meleset..kerana seawal 3 hari, saya sudah boleh mendapatkan profit tersebut. Bezanya ia tidaklah setinggi profit jika kita biarkan sehingga matang.

Dan sedikit lambat juga, kerana profitnya dikirimkan ke peti surat kita..bayaran menggunakan cek bank.
Dan ia memerlukan modal sebenar..iaitu wang ringgit anda...dan diurusniagakan dalam bentuk lot pada harga sebenar...

Jika anda mahu tahu... saya kongsikan maklumat tersebut melalui meail sahaja..dan bukan secara terbuka begini.

Masukkan email sebenar anda di ruangan bawah ini.



Saturday, February 22, 2014

BSKL 70% patuh syariah...Allah temukan saya dengan page ini, apa maknanya?

Inilah paparan board untuk kita membuat urusan jual beli dia atas talian.

Saya sudah mengubah daripada FOREX ke BSKL.....

Tetapi saham ini ada 70% adalah yang patuh syariah, ada list...sentiasa dipantau..
Kita cuma BUY/SELL pada caunter yang patuh syariah sahaja.

Keuntungan?

ada kenaikan sehingga 100%...kebiasaannya sekitar 12% minima...

Tak tahu bagaimana untuk mula? dan bagaimana untuk trade? Dulu saya pun begitu..
Tapi ada panduannya..dapatkan kat sini ---->>  http://tiny.cc/saham2014 inilah yang membantu saya untuk mula...untuk buka akaun cuma RM10 sahaja modalnya.

Kalau anda tak mula sekarang, ada menolak rezeki yang telah DITEMUKAN kepada anda sekarang..

Tahukah kita..ALLAH yang mengatur kehidupan kita, tetapi kita yang memilihnya...

Hari ini, anda sudah menjumpai page ini...ALLAH yang tentukan.. Jadi terpulang kepada anda untuk menerima rezeki ini atau terpedaya dengan hasutan Syaitan yang mahu anda close dan tinggalkan page ini..

Berubahlah...sesungguhnya, rezeki anda telah tiba hari ini. dapatkan kat sini ---->>  http://tiny.cc/saham2014

Friday, February 14, 2014

Saudara Najib Asaddok seorang usahawan internet dan turut melabur dalam kaunter saham Bursa Malaysia baru sahaja share pengalaman beliau melabur saham. Cer korang baca ni..

"Alhamdulillah profit 14% dalam masa 5 hari..kaunter ni saya beli pada hari Khamis lepas dan dah membuahkan hasil...rugi kalau tak ambil tahu tentang pelaburan saham ni...

Bangsa lain buat profit gila2 dgn saham tapi bangsa kita byk buat prasangka pd pelaburan saham.

71% kaunter saham di Malaysia patuh syariah. Ambil peluang belajar dulu baru mulakan pelaburan, kalau tidak jadi LEBUR" - Najib Asaddok.

Rugi dan sangat rugi kalau korang tak ambil peluang untuk belajar menggandakan simpanan melalui pelaburan saham ni..Masih ada harga special price..korang dapatkan kat sini ---->> 
 http://tiny.cc/saham2014


Monday, January 13, 2014

Seronok bila melabur saham dengan ILMU & Mentor berpengalaman...saham UMWOG (UMW Oil n Gas) meneruskan siri kenaikannya..

Masa disenaraikan di Bursa Malaysia pada 1 Nov 2013 harga seunit baru RM2.80..selepas 2 bulan setengah dah naik 51.7% kepada RM4.25...Wowww!! Terus simpan sehingga capai target price..

Melaburlah dengan ILMU, rujuk mentor berpengalaman..jangan kedekut keluar kos untuk dapatkan ILMU sebab ia menjadikan pelaburan anda lebih berbaloi...

DVD Momentum Saham masih dibuka dan tinggal hanya beberapa unit sahaja dengan harga promosi..habis 350 unit terjual harganya akan dinaikkan sedikit.

Dapatkan sekarang di --->> 
http://tiny.cc/saham2014

http://tiny.cc/saham2014

http://tiny.cc/saham2014


Saturday, December 28, 2013

Dapat profit 22% setakat 2 bulan ni....

Alhamdulillah salah satu kaunter yang saya beli 2 bulan lepas iaitu Sapura Kencana Petroleum (SKPETRO) dah mula berhasil.

Masa beli tu harga dah sekitar RM4.20 tapi ada satu ketika tu dia turun sedikit ke RM4 dan saya terus beli... Sekarang harga dah cecah RM4.89.

Ada yang tanya kalau beli harga turun macam mana? Sifu saham saya ajar kalau turun tu perkara biasa..Asalkan kita dah beli saham tu 100% milik kita.. Hanya perlu tunggu (HOLD) dan bila harga naik kita capai keuntungan.

Tapi kalau jual masa harga turun itu yang jadi rugi sebab kadang2 ada pelabur yang panik takut harga terus merudum maka diorang pun jual pada harga rugi.

Sebab tu nak selamat melabur untuk jangka masa panjang dan jangan risau turun naik chart dia tu...Masuk pada kaunter2 yang syarikatnya kukuh macam SKPETRO ni..sebuah sykt oil n gas dan byk dpt projek besar.

Memang banyak kaunter yang setakat nak 'goreng' jer...kita juga boleh lihat pada kuanter2 dlm industri yang sama spt UMWOG, DAYA, SUMATEC dan byk lagi company oil n gas yang lain.

Nak lagi faham & short cut cari ilmu ni belajar jer terus dr yang pakar & berpengalaman lebih 20 tahun. Saya baru shj bekerjasama dengan beliau menghasilkan satu panduan.

Dapatkan sekarang dan anda melaburlah dengan ILMU...jangan sampai kerugian beribu ringgit baru nak cari guru.

Tawaran masih dibuka dengan harga diskaun. Dalam masa terdekat harga akan dinaikkan. 



WEBSITE: http://tiny.cc/saham2014



Free Robot Here