feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Friday, February 14, 2014

Saudara Najib Asaddok seorang usahawan internet dan turut melabur dalam kaunter saham Bursa Malaysia baru sahaja share pengalaman beliau melabur saham. Cer korang baca ni..

"Alhamdulillah profit 14% dalam masa 5 hari..kaunter ni saya beli pada hari Khamis lepas dan dah membuahkan hasil...rugi kalau tak ambil tahu tentang pelaburan saham ni...

Bangsa lain buat profit gila2 dgn saham tapi bangsa kita byk buat prasangka pd pelaburan saham.

71% kaunter saham di Malaysia patuh syariah. Ambil peluang belajar dulu baru mulakan pelaburan, kalau tidak jadi LEBUR" - Najib Asaddok.

Rugi dan sangat rugi kalau korang tak ambil peluang untuk belajar menggandakan simpanan melalui pelaburan saham ni..Masih ada harga special price..korang dapatkan kat sini ---->> 
 http://tiny.cc/saham2014


3 comments:

encik timun said...

Mcm mana nak join

Wenny FM said...

Halo,
Perkenalkan, Nama saya Wenny
Saya adalah development dari ForexMart, Kami melihat website anda dan kami ingin mendiskusikan kerjasama kemitraan dengan Anda. 
Boleh saya minta kontaknya untuk menjelaskan lebih lanjut atau anda bisa langsung menghubungi saya ke wenny@forexmart.com, terimakasih

ForexMalaysia2u said...

nice page bro.keep it up

Free Robot Here