feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Friday, January 8, 2010

robot percuma aku nak kongsi ni....

setelah membuat analisis dan menguji keberkesanan robot forex EA Masyuk V2 ni, aku merumuskan ianya boleh diguna pakai sebagai signal untuk korang open trade.
Macam mana aku nak kongsikan robot ini ek?

hantar melalui email atau upload kat mana-mana website file hosting?

Ada cadangan? sila berikan cadangan anda pada rungan komen untuk posting ini

TQ

35 comments:

Khairul Hamimi said...

saya nak robot ni gk..narong03pakdin@gmail.com

Rakan Forex said...

sila nyatakan username marketiva anda. Hanya mereka yang menyertakan username marketiva yang sah sahaja layak menjadi sebahagian blog kita ini seterusnya mendapat robot ini.. sekian.

Khairul Hamimi said...

narong_pakdin..ni user name saya..

Rakan Forex said...

username: narong_pakdin
register pada Dec 5, 2009 02:49:15 GMT
sila periksa email anda

lin966 said...

salam...sy pun nk robot tuan hamba...tq username marketiva...lin966 email...iii_los@yahoo.com

Rakan Forex said...

lin966
Username anda tiada dalam pangkalan data saya. Mungkin anda telah mendafatar pada link org lain dan bukan melalui saya.
Jika anda melalui saya, saya akan ada rekod pendaftaran seperti saudara Khairul Hamimi di atas.
Sila periksa semula username anda. sekian

peace87 said...

saya juga nak robot ni. username marketiva saya ialah hanpeace87. email saya kat han_peace87@yahoo.com.

KamarulNizam said...

ni3yzam87@gmail.com sila emailkan robot tu kepada saya.. terima kasih byk2

herry said...

sy nak juga..user name herryvtec@gmail.com

sufirol adikawang said...

assalamualaikum../username : sufirol adikawang
email : adikawang@gmail.com
kalau x silap sy reg under rakan forex m'sia. Terima kasih.

Rakan Forex said...

suka saya nyatakan di sini, sila maklumkan saya username anda di marketiva. sebab saya hanya beri robot ini kepada mereka yang register di marketiva melalui username saya. terdapat lebih kurang 84 username dalam pangkalan data marketiva saya. jadi sila maklumkan username anda dahulu. saya hanya dapat trace melalui username yang anda semua guna sahaja. tq

Rakan Forex said...

suka saya nyatakan di sini juga, username anda di marketiva bukan alamat email anda..seperti contoh, usernama saya di marketiva adalah 'nayaz'. jadi jika anda hanya memberikan saya email anda, anda belum lagi mengemukakan bukti yang sahih. jadi sila berikan username yang tepat. username ini juga digunakan untuk login akaun marketiva anda. sekian.

bluesfx said...

ok saya pun dah register, saya nak cuba robot ni emel kat saya forexsideincome@yahoo.com

bluesfx said...

ok saya pun dah register, saya nak cuba robot ni emel kat saya forexsideincome@yahoo.com

zolhisyam said...

salam bro..kirim kat gua bley..
jerung16_yongtaufu@yahoo.com

zolhisyam said...

alamak kena reg dlu ker..mcmana nk reg bro??

zolhisyam said...

gua da reg marketiva..tpi gua x tau la betul ke x...
user name jerung16..mana pn gua pkai nama ni..thanks bro

zolhisyam said...

gua da dpt..thanks bro..tpi gua x tau ada jln ke x..tpi ada 'smile' kat sudut..cuma gua x nmpk ape2 yg pelik je..trade pn x jln lg robot nih

Rakan Forex said...

ko buka demo akaun dengan modal beraper bro?

Brontox Anbu said...

saya nak robot ni jugak..asryen85@yahoo.com

sjimain1 said...

salam. saya dah ada akaun marketiva. username sjimain1. saya nak jugak robot nie bleh? email saya suzanajimain@yahoo.com

FIZALIZA said...

i rasa kalau upload ke 4shared boleh x..

syied said...

sya pn nk juga EA tuan..ini username Mtiva:ied909
emel:ied888blizt@gmail.com

fyruze said...

username: gunsmith179

emel gunsmith_179@yahoo.com

afieq81 said...

salam, saya nak jugak robot ni. Tapi saya tak ada akaun marketiva.. SIGtrader adalah.. Boleh ke? Ni email saya afieq81@gmail.com

Joe Robbi said...

Salam bro...saya nak robot ni

Username marketiva: joerob
Email: robbi.sanrego@gmail.com

TQ bro..

SyaSya said...

salam.email sy ea masyuk ke syahirbiz@gmail.com

thanks bro~

sufirol adikawang said...
This comment has been removed by the author.
sufirol adikawang said...
This comment has been removed by the author.
Beutique said...

sy pon nk..tp xtau saye register bwh sp..hrp dpt gune robot 2..thx in advance..

marketiva id: syafiq2010

emel: matrack_88@yahoo.com

poyokool said...

username marketiva :poyokool
email:poyokool@yahoo.com.my
sy pon nak robot tuan hamba
trima kasih

Akumi said...

saya pon nk robot asipstream@yahoo.com

MOHAMAD HAZIQ said...

saya mahukan juga
haziqhasbullah@gmail.com
mktva: mhazeq

raymond_yunin88 said...

sa nak robot ne...email : klintito@ gamil.com

raymond_yunin88 said...

please send to me... sa cuma ada akaun insta..snd kat email sa : klintito@gmail.com