feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Tuesday, October 15, 2013

2014, oktober 15.

Hari Aidil Adha..Selepas tengok Bahrain lawan Malaysia (1-1).

Sehingga hari ini 76 trader lahir dari blogspot saya ini..Teruskan usaha dan berjaya sentiasa...

Tq

7 comments:

npataya said...

salam, saya berminat untuk belajar mengenai forex, boleh minta tunjuk ajar?

npataya said...
This comment has been removed by the author.
Mat Joe said...

Bro..mcmane sy nak dptkan kitforex tu?

zack casper said...

betul ke kitforex.com ni ok? maksud sy , nyk yg saya baca, negatif review.

tapi dari cara en.terangkan, ianya positif.

boleh bg komen?

mohd rais sukiman said...

Bro..kit forex tu ada ajar cara memahami graf dgn lebih detail tak..buat masa ni aku trade ikut isu semasa je..tak tgk graf pon.
Aku skrg trade buka jual dgn beli pada masa yg sm..then klu naik maknanya yg aku beli tu da untg..bila utg aku close..bila jatuh makna nya yg jual tu aku utg je aku close..klu tak resist aku tak brani main..sebab risk bsr.
klu kit forex ada mnyediakan semuanya..aku nk try gak beli..

mohd rasulzuki said...

salam...bro....sye mau maklumat lanjut tntg bnde ni....tlg email sye btrasulzuki@gmail.com....balas

michale wong said...

I like to read this blog for doing my own KLSE stock analysis but there is language issue with which I can not get whatever you mean to say.

Free Robot Here