feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Friday, July 8, 2011

BAHAGIA RASANYA



Bahagia rasanya jika dapat berkongsi kejayaan ini bersama semua trader baru.



Apa yang saya lakukan di awal penglibatan saya adalah permulaan kepada kejayaan kini. Tidak kacau org dan org tidak kacau saya.






Bukan seperti MLM yang menindas individu lain atau ahli baru. Tetapi bersama bisnes forex ini, kita bebas sendiri menentukan gagal dan berjaya.






JAKIM telah keluarkan fatwa bahawa forex adalah HARUS. tetapi masih ada sesetengah ahli ugama yang mengatakan ia haram. sebenarnya ia jadi haram kerana sesetengah trader telah menyalahgunakan bisnes ini untuk menindas i ndividu lain dan seterusnya melanggar apa yang dibenarkan oleh agama. Pada asasnya, bisnes jual ayam itupun boleh jadi haram sedangkan ia adalah harus. bagaimana? jika berlaku riba, penipuan timbang, dan sebagainya.






Berfikirlah demi masa depan.






Jika anda mahu menjadi seperti saya, cuma lakukan dua perkara ini..






email saya di rakanforex@gmail.com untuk menjadi rakan kongsi





cukup..untuk anda mengikut jejak langkah saya. tidak perlu tertipu dengan agenda penipuan dengan menyuruh anda membayar ratusan ringgit....






salammm...

28 comments:

Jeff McGuire said...

Contact me to add a great Forex widget to your site: jeff@dailyforex.com

Cityiklan said...

Visiting Here For The First Time
Nice Blog :)
Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
Singgah Iklan

Cityiklan said...

Your Blog is really Fabulous
Good Article, Great Templates And Lovely Pictures On It. I Love This Blog
I Will Come Back Again And Visiting Your Blog More Often..
Thanks For Allowed Me Comment On Your Post..
Sincerely From
Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
Singgah Iklan
Iklan Di Malaysia
Income Iklan

kamarul said...

salam bro...
cun blog bro ader...keep it up.
so mcm ne dtg 2012?ok ke trade?saya pun baru nak bejinak2 dgn Forex ni.
kalo rajin mai la singgh ablog saya
di http://pelajariforexasas.blogspot.com

Low Profile said...

nice blog bro..kalau ada masa mai singgah blog saya juga
http://semuanyapercumaforex.blogspot.com

kobina78 said...

salam...
Ea kit forex tu hanya boleh guna dengan marketiva sajakah dan adakah ia boleh trading sampai terkena margin call?tq

gieavianna said...

Jika saya join marketiva melalui link awak.. sy masih dpt lg kit forexpercuma ke?

AWANG_1984 said...

Walaikumusalam.

Terbaek blog nih. Boleh la kongsi pendapat dan juga idea. Sy dah join forex start tahun 2010. Asam garam trader, ada untung, ada rugi.

Teruskan!

Mr Laici said...

sesiapa yang hendak belajar forex daripada asas.. boleh singgah ke blog ini,, forex sebenar review

Unknown said...

dapatkan cash back (rebat) tak kira trade anda profit or lose ! http://tinyurl.com/cbforex

Pro Forex 2012 said...

Salam Sejahtera
Kini trading forex anda lebih mudah dengan Pakej Forex Terbaik Di malaysia.
Di Muatkan Dengan Pelbagai Ebook Panduan Dan Juga Software Terkini yang paling
Latest dan Update Khas Untuk Anda Semua. Malah ianya amat sesuai untuk semua
orang tidak kira sama ada anda Newbie Mahupun Professional Dan ianya juga sesuai
tidak kira untuk Full Time Forex Trader Mahupun Part Time Forex Trader.

-Pakej Ini disediakan khas untuk semua forex trader mahupun newbie
yang berminat dalam forex trading.
-Sokongan Dan bantuan Penuh daripada Admin WellFX Forex System 2012
-Setiap Pelanggan Akan Mendapat Update Secara Percuma
-Mudah Digunakan!Mudah Di Fahami.
-Harga Paling Rendah Dan Paling Murah!
-Di Lengkapi Dengan Software Autotrader Dan Templates Terbaru!
-Di Lengkapi Dengan Panduan Pemasangan Dan Penggunaan Sistem Ini.

Bukan itu sahaja,Anda juga boleh menyertai kami dalam perbincangan forex di antara
newbie dan professional yang sedia membantu anda termasuklah Admin.
Dapatkan pakej WellFX Forex System 2012 dan juga sertai kami di group facebook kami!
http://www.wellfxsystem.com/

john abuza said...

bro bnde ni sme ke ngn forex growth bot?

Muhd Rul said...

Rasanye inilah panduan forex yang terbaik http://teratakbiz.com/59/cara-main-forex-sebenar/

lollabun said...

Great job!
I am still learning forex trading with armada markets broker.

uncle gob said...

Hebat, berbagi rahasianya bro.
Pake broker apa sekarang? Sudah coba armada markets? Spreadnya sangat kecil.

Anas Helmi said...

bro contact aku bro
need help urgent bout dis forex
anas.helmi87@gmail.com

David Englaender said...

OFFER SERVICES:

1. PROGRAMMING mql4 for Metatrader 4 and mql5 for Metatrader 5, JForex(dukascopy), NinjaTrader, PFSOFT Protrader and other platforms (experts, indicators, scripts) - yours thoughts and ideas

2. OPTIMIZATIONS, TESTING and CONFIGURING trading expert advisors, trading systems (you have a system, but poor trading results and don't know how to set up best parameters)

3. DECOMPILATION files EX4 to MQ4 (open source), always the LATEST BUILD MT4!!!

4. Own software development for multi-currency, scalping and grid trading + development for Trading Platforms and API’s (modules, bridges and other)

5. Help in searching code, large base of experts advisers, indicators, scripts - OPEN SOURCE MQ4! Soft for copy trade (orders) TERMINAL-to-TERMINAL

6. Assistance in finding investors for PAMM, JOINT and INDIVIDUAL accounts - there is a BASE INVESTORS!

7. Advices for newbies, individual selection method and system for trading and other issues + resources for learning, books, video courses

8. Assistance in choosing a broker + BLACK LIST FOREX BROKERS

9. 50% SPREAD BACK for you with ref link

10. For SEO - 100 million email addresses from all over the world (forex forums, forex social networks, myfxbook...)

Individual approach to each client

Maybe we can help and our cooperation will be mutually beneficial

Write to Private Messages or CONTACTS:
Gmail: dev.englaender @ gmail dot com
Skype: dev.englaender
QQ number: 2723454743
ICQ: 692954045

Best regards
Wait messages :)

Iktrust Group said...

salam tuan jika berminat untuk menjadi introducer di iktrust boleh apply di http://iktrustfx.com

di ik trust setiap affiliate @ Ib broker offer 2 pip untuk close profit loss untuk mini acc 5 lot commission untuk standard dan 10 lot untuk acc premium..

Iktrust Group said...

salam tuan jika berminat untuk menjadi introducer di iktrust boleh apply di http://iktrustfx.com

di ik trust setiap affiliate @ Ib broker offer 2 pip untuk close profit loss untuk mini acc 5 lot commission untuk standard dan 10 lot untuk acc premium..

Iktrust Group said...

salam tuan jika berminat untuk menjadi introducer di iktrust boleh apply di http://iktrustfx.com

di ik trust setiap affiliate @ Ib broker offer 2 pip untuk close profit loss untuk mini acc 5 lot commission untuk standard dan 10 lot untuk acc premium..

Iktrust Group said...

salam tuan jika berminat untuk menjadi introducer di iktrust boleh apply di http://iktrustfx.com

di ik trust setiap affiliate @ Ib broker offer 2 pip untuk close profit loss untuk mini acc 5 lot commission untuk standard dan 10 lot untuk acc premium..

carina carin said...

ooh...good to know that it is HARUS. sebab masih was2 lagi nak join main. But still belajar and merangkak-rangkak.

Deera Vivac said...

Mcm ne ek nk join

taiko trganu said...

Bro. . sy brmnt dgn forex. . blh dy knl awk utk mngtahui sal forex?

haqimi el djazairiya said...

barangsiapa AREA TEGANU yang nak BELAJAR FOREX....pergilah link ini,CLICK LINK BAWAH NIM,pradaftar PERCUMA...dan hubungi SAYA.HANYA MODAL RM175,baru dapat akaun full. HAqimi : 01125448141 (boleh whatssapp)

http://egurufx.biz/HAQIMIFX

Linda Barnes said...

i use this software. there have many expert for forex. i am so happy with them It's totally free

Forex-active-bonus said...

Register this FORUM and Open LIVE trading account. Get up 100% BONUS on deposit. Get up $100 NO deposit Bonus.
http://forextradebonus.gratuitoforum.com Start Forex and Gold Trading.

dona anisa said...

Terimakasih tuan.. teknik ini sepertinya cukup berkesan. saya nak cuoba belajar kat sini..

saya trader and dah banyak loss. sekarang sedang nak cari teknik yang profitable..

sya jg ada tulisan ttg trading forex. visit je goo.gl/ForexNewbie

Thanks

Free Robot Here