feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Friday, November 12, 2010

sedikit updated


Sedikit update untuk semua pengunjung...pendapatan untuk dua hari..saja nak letak updated..ini akun satu punya..untuk display dan tatapan newbie..modal letak usd300 jer..dalam masa dua hari? dah dapat lebih dari usd100???
pendapatan ini tidak lah seberapa kera cuma on time malam jer..dalam pukul 10 macam tu..untuk setengah jam sehari..saja run untuk buat update kat blog ni..

tak perlu aku paparkan display daripada akaun lain yang modal usd1000, dan modal usd5000..korang boleh kira berapa untung untuk dua hari kalau macam ni..

update ini untuk memberi tahu pengunjung bahawa blog ini masih aktif dan benda pertama korang perlu bertindak ialah belajar sendiri melalui ebook kedua yang aku beli dalam sejarah aku bermula berforex ni..

Sama ada korang nak percaya aku atau tidak? terpulang pada gerak hati korang..aku dah tunjukkan apa yang aku boleh buat setelah belajar dan menggunakan tools daripada

"kit forex"..

yang lain serah kepada korang untuk menilai...

jumpa lagi..

3 comments:

Belajar Forex Gratis said...

Download Kumpulan Robot Forex Profitabel Gratis

rd said...

Salam, mcm mana tuan setting EA kitforex nie? Mcm mana trade size bertambah secara auto berserta dgn close TP yg sama? Dilihat pada gambar, cth EURUSD pd tarikh yg sama mengambil kedua-dua position buy & sell, adakah EA kitforex boleh disetting sedemikian? Penggunaan TF utk EA nie disyorkan pd H4, tp tuan guna H1. Boleh tahu apakah formula keseluruhan utk maksimakan EA kitforex ni? Tuan boleh emailkan terus ke saya utk setting EA tersebut di aaisyhnaufal@yahoo.com.my Dah puas saya mencuba utk setting EA nie, tp masih tidak mendatangkan hasil. Bolehkah dgunakan EA nie pd platform selain SIG Trader? Apakah platform lain yg pernah tuan cuba? Boleh kongsikan bersama-sama. Terima Kasih.

rd said...
This comment has been removed by the author.

Free Robot Here