feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Monday, November 15, 2010

marketiva update

Tahukah anda? Platform Marketiva tidak boleh run "robot"...

Jadi macam mana nak run Marketiva jika tidak tahu trend semasa?

Jawapannya..ikut cara saya....

Run Robot KitForex pada platform Metatrader4 dan signal yang wujud nanti apply pada platform Marketiva...

Hasilnya?

macam ni...

Profit akan terhasil dengan arus dan trend hasil signal di platform Metatrader4 tadi...Hasil yang tertera adalah hasil ujian 1 jam tadi..sambil layan Muzik2 semi final...lagu FabulosCat ni..

bye

7 comments:

burning team said...

dah bli da kit forex tu... bru nk try2 gune ngan demo... led dpt ke pip cmtu?? huhu... just newbie lg...

Mr Nuptrend said...

di sini ada platform yang real trading jika dah bersedia untuk buat bisnes betul-betul http://www.plus500.com/ms/?id=13064&tags=start&pl=2

Raffi Rahim said...

korang boleh try produk baru dari forex trading..pergi ke
http://akuraffi.blogspot.com/

Erjedi Fx said...

Apakan anda ingin profit 20 pip sehari ?
Silahkan hubungi saya.
akan saya berikan signal harian via yahoo massenger dengan gratis
kontak erjedi2000@gmail.com
dengan 20 pip perhari, bila anda bersabar maka pendapatan anda $ 626 per hari pada hari ke 100

Erjedi Fx said...

Free 20 pip a day tru yahoo massenger
Do you want free Forex Signal, i am transmiting high accuracy of Forex Signal tru Yahoo Massenger, just contact me at. erjedi2000@gmail com

aril afzan said...
This comment has been removed by the author.
aril afzan said...

Saya berminat dgn forex dan ingin memceburinya. sadida_ni8ke@yahoo.com

Free Robot Here