feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Thursday, September 3, 2009

Indicator MACD untuk beginner

Salam.

semua trader muda yang "fresh"...
Sila attach indicator MACD pada chart anda.
Mulai hari ini kita akan belajar menggunakan indicator MACD untuk mendapatkan profit.
Indicator MACD cuma ada pada MetaTrader4.
Kita buat analisis pada MetaTrader4 dan akan open trade pada Marketiva.
So, sila buka akaun demo di Open Forex. Lepastu aktifkan Marketiva anda berbekalkan modal USD5 dolar yang Marketiva bagi tu..

Bagi yang baru terjumpa blog ini, cepat daftar di marketiva dan kelas kita baru nak bermula...

good luck

3 comments:

fyruze said...

macd ni aku tau ckit..aku pnh g training dlu...
tp diorg xajar cmne nak trading live..mksud aku log in msuk akaun demo pun x tuk aku wat trade....marketiva ni dlu pun aku main2 je...pnh dpt ats 200pips...tu pun aku biar seminggu...hahah..mklumlah bengap susu time tu...nmpk cam sdap giler...tp xde ongkos nak dpt lebat2...sume demo loni je aku dpt..huhu

halimah said...

salam.saya ni baru nak belajar trading dalam forex dan langsung takde pengetahuan ttg forex.ade tak sesape yang boleh tolong ajar camne nak start trading dlm marketiva.tq.

fyruze said...

saya pun baru jugak...sy de trainer yg ley ngajar...

Free Robot Here