feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Saturday, December 28, 2013

Dapat profit 22% setakat 2 bulan ni....

Alhamdulillah salah satu kaunter yang saya beli 2 bulan lepas iaitu Sapura Kencana Petroleum (SKPETRO) dah mula berhasil.

Masa beli tu harga dah sekitar RM4.20 tapi ada satu ketika tu dia turun sedikit ke RM4 dan saya terus beli... Sekarang harga dah cecah RM4.89.

Ada yang tanya kalau beli harga turun macam mana? Sifu saham saya ajar kalau turun tu perkara biasa..Asalkan kita dah beli saham tu 100% milik kita.. Hanya perlu tunggu (HOLD) dan bila harga naik kita capai keuntungan.

Tapi kalau jual masa harga turun itu yang jadi rugi sebab kadang2 ada pelabur yang panik takut harga terus merudum maka diorang pun jual pada harga rugi.

Sebab tu nak selamat melabur untuk jangka masa panjang dan jangan risau turun naik chart dia tu...Masuk pada kaunter2 yang syarikatnya kukuh macam SKPETRO ni..sebuah sykt oil n gas dan byk dpt projek besar.

Memang banyak kaunter yang setakat nak 'goreng' jer...kita juga boleh lihat pada kuanter2 dlm industri yang sama spt UMWOG, DAYA, SUMATEC dan byk lagi company oil n gas yang lain.

Nak lagi faham & short cut cari ilmu ni belajar jer terus dr yang pakar & berpengalaman lebih 20 tahun. Saya baru shj bekerjasama dengan beliau menghasilkan satu panduan.

Dapatkan sekarang dan anda melaburlah dengan ILMU...jangan sampai kerugian beribu ringgit baru nak cari guru.

Tawaran masih dibuka dengan harga diskaun. Dalam masa terdekat harga akan dinaikkan. 



WEBSITE: http://tiny.cc/saham2014



2 comments:

Forex Signals Trader said...

USA Forex Signal is one of the best forex trading signals and predicts provider website in the world. From the arrival, it is taking steps improved put-on, facility's and preserve rather than new rivals. USA Forex Signal has a largest and professional analyst team to generate in organization signals and forecast to subscribers. USA Forex Signal is providing supper setting support for subscribers to their highest amalgamation of trading. We give sprightly upon major currency EUR/USD, GBP/USD, USD/JPY, USD/CHF as soon as admittance price and exit signals in real time (1or 2/3 mature daily) along with daily & evening forecast. Only USA Forex Signal has faster forex signals relief for subscribers, It will be obsession log-in our website as a paid registered members. We provided our bolster as soon as the guarantee of profit +1200 pips per month. Our risk doling out formulas and philosophy are key to increasing get the bond of and avoid loss. It should be controlled emotion and utilize proper maintenance perspective of view.
USA Forex Signal is serving signals more in addition to 200 countries in the world behind its good relatives. USA Forex Signal has the funds for signals via email, SMS, and website too.
You Visit For accurate forex signals free by USA Forex Signal.

Trader Jonson Gilbard said...

Word Wide Best Forex Signals Service Provider Company is hotforexsignal.com
Hot Forex Signal Provide Best Forex Signals Service and Best Forex Trade Copier Service.
100% Challenging Forex Signals Service Provider is Hot Forex Signal.
Let Visit For
best free forex signals
Or
hot forex signals review

Free Robot Here