feedburner

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Monday, January 11, 2010

Pernah dengar forex-nightfox?


Anda pernah dengar pasal forex-nightfox? Sejenis robot forex yang saya belum berpeluang mengujinya lagi... berdasarkan website promosi forex-nightfox ini, robot ini memang profitable..tetapi iklan selalunya begitu, indah khabar dari rupa..Buat masa ini saya sudahpun memperolehi forex-nightfox ini. tinggal nak run test jer..boleh buat profit ker..emmm... nantilah ok.

2 comments:

---@@@--- said...

nanti dh try. post performance die tau..aku nk tahu gak sejauh mana keuntungan dia

Rakan Forex said...

aku dah try robot ni. tapi dia tak open2 pun trade..konfius..ada tak kena dengan robot ni. nanti aku try lagi.

Free Robot Here